Over ons

Mijn vader en moeder hebben 37 jaar een bloemenwinkel gehad, dus van kleins af aan sta ik al tussen de bloemen en planten. Ik heb zelfs de tijd meegemaakt dat een kerststukje F2,50 (gulden!) was en dat deze dan vanuit Zaandam gratis werd bezorgd in Assendelft, op de fiets! Die tijd is wel enorm veranderd maar wat niet veranderd is, is de liefde en de passie voor het bloemenvak. Nadat ik een aantal jaren had gewerkt bij Bloemboetiek Koelemeijer, kon ik deze winkel overnemen en zo is in 1994 Bloemboetiek Marc Bloedjes ontstaan. Nu 21 jaar geleden.

Ons vak is veelzijdig en uitdagend. De seizoenen vragen om een wisselend interieur dus de stap naar woonaccessoires was dan ook niet zo groot. Sinds enige jaren hebben we ons assortiment zelfs uitgebreid naar fashion, sjaals, tassen en portemonnees. Dit is absoluut een groot succes gebleken en is naast de bloemen en planten een complete aanvulling. Het is fantastisch om te zien dat onze trouwe klanten uit de omgeving deze switch waarderen!

In Wormer is er de afgelopen jaren veel te doen geweest over het winkelcentrum. De plannen hiervoor zijn al zo'n 12 jaar geleden ontstaan en ik heb altijd de wens gehad om een winkel te hebben in het winkelcentrum. In 2005 ging de toenmalige eigenaar stoppen. Patricia en ik hebben geen moment getwijfeld en hebben deze nieuwe kans met beide handen aangegrepen. Dit jaar wordt een geweldig jaar.... ons lange wachten is beloond met een nieuw winkelcentrum én een nieuwe winkel.  Als ondernemer ben je steeds klaar voor nieuwe uitdagingen en wij zijn van plan deze winkel in het nieuwe Plaszoom tot een succes te maken.

Om onze nieuwe stap te vieren hebben we besloten om vanaf juli 2015 onze oude naam 'Bloemboetiek Marc Bloedjes' en 'Bloemisterij Hortus' te moderniseren en te veranderen in Bloedjes bloemen-planten-lifestyle.

Ook daar bent u van harte welkom!